BLACK FRIDAY BLIR BLACK WEEKEND

Förbered dig för Black Friday

Black Friday blir Black Weekend. Som medlem i Dimodas kundklubb får du info direkt när vi släpper våra Black Friday-priser och andra fördelar som vi lovar att du kommer gilla. Förbered dig för Black Friday redan idag genom att bli medlem i klubben – det kostar ingenting och du får tillgång till speciella kampanjer och exklusiva erbjudanden.

Några av fördelarna som medlem

  • Nyhetsbrev så att du inte missar aktuella erbjudanden
  • Exklusiva erbjudanden endast för medlemmar
  • Kortlöst medlemskap

Black Weekend på dimoda.se

Vi laddar upp med mängder av riktigt bra erbjudanden online och i alla våra butiker. Du kommer att kunna hitta massvis med prissänka produkter och Black Friday-erbjudanden oavsett om du är ute efter en nya kuddar, plädar, sängkläder, julgran, nytt porslin, ny outfit eller…

Vi utlovar stor prisfest och möjlighet att göra riktigt bra kap. Signa upp dig till vårt nyhetsbrev, för att få exklusiv förtur och rabatter till kommande kampanjer.

Black Weekend i våra butiker

Självklart är våra butiker fyllda med bra erbjudanden och Black Friday-deals. Våra butiker kommer vara fyllda till bredden och du är varmt välkommen!

Du kommer att se hela kampanjen här på dimoda.se men tänk på att vad som hunnit ta slut online, kan finnas kvar i någon av våra butiker.

Vad är Black Friday?

Black Friday kommer ursprungligen från USA där fredagen efter Thanksgiving har varit ett startskott för julhandeln. Butiker har lockat med erbjudanden och köerna har varit långa. Denna fredag har blivit en så pass stor shoppingdag på andra sidan Atlanten att det är den absolut största shoppingdagen på hela året.

När är Black Friday?

Black Friday infaller alltid dagen efter Thanksgiving vilket i sin tur alltid är fjärde torsdagen i november. Detta innebär att datumet varierar från år till år men alltid infaller någon gång mellan den 23 och 29 november.

Här nedan ser du vilket datum som Black Friday kommer infalla de kommande åren så att du redan nu kan boka in, ta semester och vara redo för en dag full av shopping.

2022: Black Friday infaller fredagen den 25 november

2023: Black Friday infaller fredagen den 24 november

2024: Black Friday infaller fredagen den 29 november

Black Friday i Sverige

Även om Black Friday har över 30 år i bagaget så har vi i Sverige tagit begreppet till oss först i löpet av 2010-talet. Dagen har dock växt snabbt och år för år slagit nya rekord och räknas idag som en av de enskilt absolut största dagarna för handeln i Sverige.

Fenomenet har fått enormt genomslag både i butiker där köerna ringlar långa och online där flertalet hemsidor under 2015 gick ner på grund av enorma trafikflöden.

POPULÄRA KATEGORIER