Om oss – Hur började det?

Dimoda betyder trender på Italienska.

Vi öppnade vår första butik i Kungsbacka på Kungsmässan år 1986 under namnet Gunn´s Presentboutiqe. Gunn är fortfarande aktiv i företaget och är med och köper in kommande storsäljare för Dimoda. 1999 tog bröderna Karlsson över sin första butik och det var med spänning och förväntan de slog upp portarna i Frölunda Torg. Andreas och Patrik har sedan dess, med en härlig framåtanda och stort engagemang, öppnat flertalet butiker runt om i landet.

År 2005 bytte vi namn på butikerna till Dimoda och idag finns det ett flertal butiker främst längs med Västkusten. Från sköna Ubbhult, mitt i Västra Götalands gröna skogar, skickas det senaste inom inredning och mode ut till våra butiker och till kunder som beställer via vår webbshop. Vi har en rad spännande varumärken, såsom Interiörhuset, Mirelle design, Bukowski design, Dorre, StarTrading AB, Jabadabado, Saga of Sweden mfl.

Visste du att Mirelle Design är vårt eget klädmärke? Designen görs i Sverige i tätt samarbete med våra italienska tillverkare. Alla kollektioner görs i begränsad upplaga, därför att du ska kunna känna dig unik när du bär våra plagg. Nyheter kommer in varje vecka och Limited Edition är våra ledord.

Familjen Karlsson inspirerar och lockar med oemotståndlig inredning och mode, som presenteras stolt på Dimoda. Vår affärsidé är att serva Dig som kund med det senaste, både till Dig själv och till Ditt hem. Hos oss ska Du kunna hitta det där lilla extra, till ett rimligt och bra pris.

The Queen och Kingen, vem är de? Jo, det är du som kund hos oss, vi är aldrig längre bort än ett pm, email eller telefonsamtal.

Varmt välkommen till oss, vi tar väl hand om dig och ditt hem!