Hur började det?

Dimoda betyder trender på Italienska.

Vår första butik öppnade i Kungsbacka på Kungsmässan år 1986 under namnet Gunn´s Presentboutiqe. Gunn själv, är fortfarande aktiv i företaget och är med och köper in kommande storsäljare för Dimoda. Med spänning och förväntan tog bröderna Karlsson över sin första butik 1999 i Kungsbacka. Andreas och Patrik har sedan dess, med en härlig framåtanda och stort engagemang, öppnat flertalet butiker runt om i landet.

År 2005 bytte vi namn på butikerna till Dimoda och idag finns det inte mindre än ett 14-tal butiker spridda runt om i landet. Från sköna Ubbhult, mitt i Västra Götalands gröna skogar, skickas det senaste inom inredning och mode ut till våra butiker och till kunder som beställer via vår webbshop. Vi har en rad spännande varumärken, såsom Interiörhuset, Mirelle design, Bukowski design, Interstil, Pastillfabriken och Saga of Sweden.

Familjen Karlsson inspirerar och lockar med oemotståndlig inredning och mode, som presenteras stolt på Dimoda. Vår affärsidé är att serva Dig som kund med det senaste, både till Dig själv och till Ditt hem. Hos oss ska Du kunna hitta det där lilla extra, till ett rimligt och bra pris.

Varmt välkommen till oss, vi tar väl hand om dig och ditt hem!