Visar 1–12 av 78 resultat

Paket Pappa

229 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, julklapp, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller en mugg till den bästa pappan ever samt ett härlig doftljus med fräsch doft. En perfekt present till pappa på fars dag.

Paket Love you dad

119 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, julklapp, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller en fin mugg med texten "I love my dad" och en förpackning av goda chokladpraliner fyllda med härlig kakaofyllning. Pralinerna kommer i en fin presentförpackning med texten till världens bästa pappa på och mycket mer. En perfekt present till pappa på fars dag.

Paket Best dad

249 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, julklapp, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller en söt liten nalle med blå scarf, himmelskgoda lakritstryfflar samt en fin mugg till den bästa pappan ever! En utmärkt present till pappa på fars dag.

Paket Morning dad

329 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, julklapp, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller en stor kopp med quote " Me & mornings #twothinksthatdontmix", ett härligt mellan rostat bryggkaffe och supergoda chokladpraliner fyllda med len kakaofyllning. Både kaffet och chokladen kommer i fina presentförpackningar med texten till världensbästa pappa på. En utmärkt present till pappa på fars dag.

Paket Ambition dad

239 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, julklapp, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller en stor kopp med quote "Cup of ambition #canteventhinkwiuhoutit" och ett supergott mellan rostat kaffe i en fint presentförpackning till världens bästa pappa. En perfekt present till fars dag.

Presentkort

100 kr
Ett presentkort är den perfekta presenten att både ge bort och få. Du slipper fundera vad du ska köpa och mottagaren kan välja exakt vad denna vill ha ur vårt breda sortiment av inredning, mode & skönhet. Presentkortet är giltigt i 2 år. För dig som är ute i sista sekund eller behöver skicka en present tvärs över landet här och nu rekommenderar vi vårt digitala presentkort. Oavsett om du letar efter en digital födelsedagspresent, en digital present till pojkvännen, flickvännen, fru, man, barn, kusin, bästa kompis eller vem det nu än må vara så kan vi hjälpa dig. Så strunta i dyra leveranser via post och välj en gåva via e-post och skräddarsy din egen hälsning. Du kan välja på en rad olika teman, så som "Istället för en blomma", "Tack", "Jag älskar dig", "God Jul" osv. Med andra ord så kan du glömma allt vad för sent ute heter. Du hinner fortfarande gratulera även om du kommer på det i sista sekunden.  Skönt eller hur?

Paket Eternal love

169 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller: Doftljuset love is eternal och goda chokladpraliner fyllda med krämig kakaofyllning. Pralinerna kommer i fin presentförpackning med texten "Till Mamma".

Paket Mamma

159 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller: Doftljuset love is eternal samt ett supergott te med smak av grädde och rabarber. Teet kommer i en presentförpackning med ett fint budskap till mamma.

Paket You´re the best

119 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. Paketet innehåller: En mugg med texten "Mom you're the best" och supergoda chokladpraliner fyllda med krämig kakaofyllning. Pralinerna kommer fint förpackade med texten "Till Mamma".

Paket Morgon Grå

799 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. I paket Morgon får du världens goaste morgonrock i lyxig velour och 100% bomull och herrparfymen Cross Country som är helt ljuvlig att bära. En mycket fin present att ge till någon som som uppskattar en mysig badrock och en fin flaska väldoft ♥ Vill du skicka paketet direkt till mottagaren? Meddela oss detta genom att skriva i meddelanderutan när du kommer till kassan. Skriv där namn, adress och telefonnummer till personen du önskar skicka till så fixar vi det!

Paket Morgon Rosa

699 kr
Letar du present? Då har du hamnat rätt ♥ Hos oss hittar du färdiginslagna presenter att ge bort. Någon som fyller år, är du bortbjuden, någon som har namnsdag, bröllop eller bröllopsdag, inflyttningspresent, mors eller fars dag -ja, vi har presenter till alla tillfällen. I paket Morgon får du världens goaste morgonrock i lyxig velour och 100% bomull. Du får duschtvål och handtvål med den ljuvliga doften av Black Rose & Champagne. En mycket fin present att ge till någon som som uppskattar en mysig badrock och fina flaskor med väldoft ♥ Vill du skicka paketet direkt till mottagaren? Meddela oss detta genom att skriva i meddelanderutan när du kommer till kassan. Skriv där namn, adress och telefonnummer till personen du önskar skicka till så fixar vi det!

Stol Velvet svart

1 395 kr
Stol Velvet i stilfull svart och blank sammet. Stolen står stabilt på sina fyra smala träben som avslutas med charmanta guldfärgade tassar. Ryggstödet är sytt i ränder vilket ger stolen ett lätt livligare intryck. Med stol Velvet runt bordet har du skapat ett supersnyggt och sofitikerat rum där man inte kan missa känslan av stil som infinner sig. Stolen passar också utmärkt mol allena som lyxig inredningsdetalj i hallen eller varför inte i ett hörn i sovrummet. Måtten totalt: 80cm hög, 51,5cm bred totalt, 50cm djup. Mått sits: 42,5cm bred, 45cm djup, 48cm sitthöjd.