Visar 1–12 av 40 resultat

Te Rosor

Svart te med smak av rabarber och grädde som kommer i en fin presntförpackning perfekt att ge bort.

Knäckkola God Jul till Fröken

59 kr
God och seg knäckkola som kommer i en fin presentförpackning perfekt att ge bort till fröken. Innehåller: Mjölk och mandel

Premium God Jul till Fröken

79 kr
Supergoda chokladpraliner fyllda med härligt len och krämig kakaofyllning tvistade i fint guldpapper med stjärnor på. Pralinerna kommer i en fin julig presentförpackning perfekt att ge bort till fröken. Innehåller: Mjölk och Soja. Kan innehålla spår av: Sesam, gluten, nötter och jordnötter.

Deluxe Istället för en blomma

79 kr
Supergoda chokladpraliner fyllda med härligt len och krämig kakaofyllning tvistade i fin guldpapper med små stjärnor på. Pralinerna kommer i en fin presentförpackning med vita rosor och texten "Istället för en blomma". Perfekt att ge bort till chokladälskaren! Innehåller: Mjölk och soja  Kan innehålla spår av: Gluten, sesam, nötter och jordnötter.  

Kaffe Jultomte

79 kr
Gott mellanmökrt bryggkaffe med aromer som kommer i en fin julig presentförpackning perfekt att ge bort som liten julgåva eller att ha i julkorgen.

Te God jul

65 kr
Svart te med smak av julkryddor som kommer i en fin presentförpackning med juligt motiv och texten "God Jul" på. Ingredienser: Svart te, kardemumma, kanel, kryddnejlika, svartpeppar, ingefära, safflorblommor

Deluxe God jul

79 kr
Goda chokladpraliner fyllda med härligt len och krämig kakaofyllning tvistade i fin guldpapper med stjärnor. Pralinerna kommer i en fin presentförpackning och innanför locket döljer dig ett fint budskap. Innehåller: Mjölk och soja Kan innehålla spår av: Gluten, sesam, nötter och jordnötter.

Chokladkort For You

49 kr
Supergoda chokladpraliner fyllda med härligt len och krämig kakaofyllning tvistade i fin guldpapper med stjärnor på. Pralinerna kommer i en fin presentförpackning med texten "For you". På baksidan finns det plats för att skriva i till och från. Innehåller: Mjölk och soja  Kan innehålla spår av: Sesam, gluten, nötter och jordnötter.  

Chokladkort Guld värd

49 kr
Supergoda chokladpraliner fyllda med härligt len och krämig kakaofyllning tvistade i fin guldpapper med stjärnor på. Pralinerna kommer i en fin presentförpackning med texten "Guld värd" På baksidan finns det plats för att skriva "till" och "från". Innehåller: Mjölk och soja. Kan innehålla spår av: Gluten, sesam, nötter och jordnötter.

Deluxe Till pappa

79 kr
Supergoda chokladpraliner fyllda med len och krämig kakofyllning tvistade i fin guldpapper med stjärnor. Perfekt present att göra pappa glad med. Innehåller: Mjölk och soja. Kan innehålla spår av Sesam, gluten nötter och jordnötter.

Kaffe Pappa Irish cream

79 kr
Gott malet bryggkaffe mellanrost med arom. Kaffet kommer i en fin presentförpackning perfekt att ge till Pappa på farsdag eller bara för att visa lite extra uppskattning.

Te Rosor Klaras blandning

65 kr
Svart te med smak av frukt som kommer i en fin presentförpackning. Perfekt att ge bort men funkar lika bra att avnjutas själv. Ingredienser: Svart te (Rwanda), svart te (Kina), fruktarom, solrosblomma, safflor, och yoghurtarom. Dekorerad med blåbär och hallon.