Visar 1–20 av 159 resultat

Knivställ Kaya

549 kr

Slevunderlägg Sloan

79 kr40 kr

Ostronkniv Ona

199 kr100 kr

Picknickryggsäck Pero 4 personer grå

849 kr425 kr

Picknickryggsäck Pero 2 personer blå

679 kr340 kr

Picknickryggsäck Pero 2 personer grå

679 kr340 kr

Smashjärn Smera

349 kr

Stekbord Steffie

999 kr

Vin & vinglashylla Vyna

599 kr

Diskställ Dinnie

949 kr

Diskställ Dilly

949 kr

Bartenderkniv Babs

229 kr115 kr

Brödskrin Brea vit

399 kr200 kr

Servettringar Servina Silver

179 kr

Servettringar Servina Mässing

179 kr

Sked Grävspade Silvy

329 kr165 kr

Citruspress Ciana

99 kr

Ishink Issie

599 kr

Toalettpappershållare Toree

499 kr

Bunke Betje

399 kr200 kr

Trendiga köksprodukter för matlagning och servering
Dorre Home AB är ett svenskt familjeägt bolag som nu drivs av tredje generationen i Borlänge. Dorre fokuserar på produkter inom kök, bar och living. Med en flexibel organisation är man snabb med att ta fram produkter som är trendiga, snygga och dessutom prisvärda. Varje år släpps flertalet nyheter för att kunna vara i framkant vad gäller trender inom kök, bar och living. Sedan starten har ledorden varit kvalitet till rätt pris. För Dorre handlar inte bara kvalitet om en nöjd kund utan om hela ledet med anställda, leverantörer och miljöpåverkan.

Trendiga och snygga köksredskap
Bland produkterna inom kök finns köksredskap som skärbrädor, diskställ, knivställ och praktiska redskap för matlagning och bakning. Men även för servering och dukning som skålar, ostbrickor, pizzaset och bestick för vardag och fest. Även förvaring av redskap som ställ för knivar och redskap men även snygga brödboxar att ha framme på köksbänken som en inredningsdetalj.

Vin och barprodukter
I barsortimentet finns produkter för att du ska kunna blanda goda drinkar för alla årets fester. Som shaker, olika drinkmått, muddlare och ishinkar. Även för vinälskaren finns olika vinöppnare, vindekander och vinställ. Njut och servera vin på allra bästa sätt med vintillbehör från Dorre. Bland vin och barprodukterna finns presenterna för vinentusiasten men även som present till henne eller honom. Även för studenten finns mycket att välja på.
Att vi på Dimoda väljer att sälja Dorres produkter hos oss gör att vi kan erbjuda ytterligare produkter som stämmer överens och komplimenterar med våra övriga produkter. Att erbjuda snygga, praktiska och kvalitetsprodukter till bra pris är något vi brinner för.
Välkommen att handla snygga och praktiska kök och barprodukter från Dorre hos oss på Dimoda!