Visar 1–20 av 36 resultat

Bultbräda Teddy

249 kr

Presentkit babyfilt rosa & Bunny nappkompis

399 kr

Presentkit babyfilt grå & Elefant nappkompis

399 kr

Sminkbälte

298 kr

Speldosa Puppy

249 kr

Speldosa Kitten

249 kr

Banana split

249 kr

Stapelbar hamburgare

249 kr

Handskallra kitten

129 kr

Handskallra puppy

129 kr

Presentsask Buddy Bunny

249 kr

Presentask Buddy elefant

249 kr

Presentask Buddy Puppy

249 kr

Presentask Buddy Kitten

249 kr

Babyväska kanin

349 kr

Baka kakor

329 kr

Traktor med djur

369 kr

Tacos

269 kr

Sänghimmel Rosa

799 kr

Kaffekokare

369 kr

JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit. Idag säljs våra egendesignade leksaker och barnmöbler i hela Skandinavien och i stora delar av Europa. JaBaDaBaDo är numera ett klassiskt svenskt varumärke som blivit synonymt med träleksaker och barnrumsinredning i lekfull och trendig design.
Ända sedan starten har vi drivits av kärleken att ge det allra bästa till det värdefullaste vi har, våra barn. Barns glädje och leklust är alltid utgångspunkten när vi designar och formger våra produkter.
Vi strävar hela tiden efter att ta fram roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer som gör det lilla extra och som gör barnrummet mysigt och personligt och en plats där barn får skapa sin egen magiska värld.
Vi arbetar med hållbara och naturliga materialval som trä och bomull med fokus på färg, form och funktion när vi skapar våra produkter. Varje produkt är, in i minsta detalj, framtagen med stor innovation och passion. Vår designprofil är enkel och stilren med innovativa färger och mönster. Roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer med lekfulla mönster, former och färger har blivit vårt signum.
Vi arbetar ständigt med produktutveckling och våra designers tar hela tiden fram nya härliga produkter och kollektioner. Varje år kommer massor av spännande nyheter och JaBaDaBaDo familjen fortsätter växa i takt med tiden.