Visar 1–20 av 246 resultat

Lampskärm Knute

299 kr

Solcells-pollare Vidi

450 kr

Inomhusdekoration Hoop krom

249 kr

Inomhusdekoration Hoop mässing

249 kr

Ljusstake Gillian röd

899 kr

Krans Alaska 38cm

299 kr

Girland Eucalyptus

249 kr

Dekorationskvist Eucalyptus

149 kr

Hängande dekoration Mira stjärna

349 kr

Stjärna på fot Mira

499 kr

Krans Nike

299 kr

Krans Ottawa 50cm

499 kr

Lampskärm Honeycomb beige Ø38x40cm

187 kr

Lampskärm Honeycomb vit Ø38x40cm

187 kr

Lampskärm Honeycomb vit Ø28x30cm

142 kr

Lampskärm Honeycomb vit Ø30x33cm

225 kr

Ljusstake Kristina vit

499 kr

Siluett Flower Star

799 kr

Utomhusdekoration Vixen

1 195 kr

Utomhusdekoration Vixen

599 kr

Belysning för inne och ute året om
Star Trading AB är ett svenskt bolag som funnits sedan 1995 i Svenljunga. Man började att tillverka adventsstjärnor i metall och sedan dess har sortimentet av julbelysning ökat för varje år. Idag är Star Trading AB en av dom största inom julbelysning med ett brett sortiment. Förutom belysning till advent och jul finns även lampor för inomhus som dekorationsbelysning men även utomhusbelysning.

Julbelysning
I Star Trading breda sortiment av advent och julbelysning finns belysning för alla rum och stilar. Allt från klassiskt hängande stjärnor och adventsljusstakar i trä till mer moderna juldekorationer med belysning. Med sin långa erfarenhet och breda utbud finns det garanterat en lampa som passar till alla hem och som kommer att skapa härlig julstämning.

Dekorationsbelysning
Belysning är en del av inredning och gör mycket för känslan. Star trading har ett brett sortiment av dekorationsbelysning med bla LED-lampor. Många olika typer av ljusslingor och LED-slingor som passar lika bra att hänga över ett bord eller där man önskar att få en stämningsfull belysning. I det breda sortimentet finns många olika typer, storlekar och färger att välja mellan.

Utomhusbelysning och solcellslampor
Det är inte bara inne som vi ska dekorera med belysning. Att välkomna någon redan på uppfarten eller på trappan med snygg belysning gör mycket för känslan. Star Trading har ett brett utbud av dekorationsbelysning för utomhus. Även solcellslampor finns i sortimentet i många olika varianter. Allt från pollare i olika storlekar till dekorationer som figurer eller stenar som du lätt kan lysa upp en mörkare del av i trädgården. Med solcellspollare kan du lätt sätta upp belysning utmed en mörk gång. Även ljusslingor för utomhusbruk finns i sortimentet. Häng på balkongen, altanen och få en härlig partystämning.
Hos oss på Dimoda hittar du ett brett sortiment av Star Tradings lampor för inomhus och utomhus för dom olika årstiderna och högtiderna.